Četvrtak, 18. srpnja 2024.

FOTO Krenula Lino liga za mlade nogometaše, prve utakmice odigrane su u Međimurju

U nedjelju je domaćin bila Škola nogometa Donje Međimurje, koju čine NK Graničar Kotoriba, NK Vidovčan Donji Vidovec i NK Dubravčan iz Donje Dubrave

- Oglas -

Prošlog vikenda krenula je Lino liga u organizaciji Škole nogometa Slavena Belupa.

”Radi se o turniru za U-9 generaciju na kojem sudjeluju klubovi iz “našeg bazena”, klubovi prijatelji, a koji će pružiti mladim igračima dodatnu aktivnost u kojoj će moći uživati u igri i druženju, a ujedno i razvijati svoje sposobnosti i znanja”, objasnili su u Slavenu.

Sudjeluju Virovitica, Đurđevac, Mladost iz Ždralova, Bjelovar, Starigrad, Lumen, ŠN Donje Međimurje i Slaven Belupo, a svaki od njih bit će domaćin jednog turnira. Na završnom, koji će se igrati u Koprivnici, proglasit će se ukupni pobjednik.

- Oglas -

U nedjelju je domaćin bila Škola nogometa Donje Međimurje, koju čine NK Graničar Kotoriba, NK Vidovčan Donji Vidovec i NK Dubravčan iz Donje Dubrave.

Slaven Belupo je pod vodstvom trenera Josipa Teteca ostvario dvije pobjede te po remi i poraz. Bolji je bio od Mladost iz Ždralova i Đurđevca, remizirao je s Lumenom, dok je poražen od Bjelovara.

Mladi Slavenaši su trenutno treći sa sedam bodova, tri manje od prvoplasiranog Bjelovara. Sljedeći turnir igrat će se idućeg vikenda u Bjelovaru.

Foto: NK Slaven Belupo

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti