Petak, 3. veljače 2023.

FOTO Podravka je koprivničkom Crvenom križu donirala devet tona hrane za Socijalnu samoposlugu

Preporučujemo

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica je među 11 udruga iz cijele Hrvatske koje su dobile donaciju Podravke u povodu 75 godina poslovanja kompanije i nadolazećih blagdana.

Prilikom primopredaje oko devet tona hrane za Socijalnu samoposlugu u ponedjeljak je sjedište koprivničkog Crvenog križa posjetila predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić sa suradnicima.

– Zahvalni smo našoj kompaniji sa srcem na ovoj velikoj donaciji. Drago nam je da je Podravka prepoznala djelovanje koprivničkog Crvenog križa i potrebe sugrađana. Na području grada i okolnih 11 općina imamo više od tisuću korisnika. Naši djelatnici i volonteri idućih će dana sve što smo dobili pakirati u pakete te dijeliti u Socijalnoj samoposluzi korisnicima u gradu i dostavljati onima u selima – rekla je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Adela Sočev.

Posebno je zahvalila Marini Dalić na dolasku i naglasila da je ona prva čelnica Podravke koja je posjetila Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica.

Uz djelatnike, na primopredaji donacije bili su volonteri koprivničkog Crvenog križa. Svi zajedno odmah su prionuli poslu odnosno krenuli s istovarivanjem donacije iz kamiona koji je zauzeo skoro cijelo dvorište.

Na Međunarodni dan volontera oni su tako ponovno darovali svoje slobodno vrijeme za pomoć drugima, a Marina Dalić im je čestitala njihov dan.

Foto: Crveni križ Koprivnica

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti