Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

FOTO Slavi se na Peteranskoj cesti: koprivnički Zagorec jesenski je prvak!

Zagorec je u zaostaloj utakmici 1. kola Treće ŽNL koprivničko-đurđevačke u derbiju ugostio Mičetinac i pobijedio s minimalnih 1:0 te tako osvojio jesenski naslov prvaka

Preporučujemo

Slavi se na koprivničkoj Peteranskoj cesti. Šteta što nije bilo publike, bila bi to još veća fešta.

Zagorec je u zaostaloj utakmici 1. kola Treće ŽNL koprivničko-đurđevačke u derbiju ugostio Mičetinac i pobijedio s minimalnih 1:0 te tako osvojio jesenski naslov prvaka.

Pogodak za sva tri boda u derbiju postigao je Mihael Halavuk u 44. minuti utakmice. Bio je to pravi derbi, prilika je bilo na obje strane, igralo se čvrsto. Obje su momčadi dobile po četiri žuta kartona. Na kraju, Zagorec je prvi dio prvenstva uspješno zaključio.

– Išli smo iz utakmice u utakmicu. I prošle godine smo bili tu ‘negdje’, ali ove godine dobra atmosfera u svlačionici i redoviti treninzi urodili su plodom. Na kraju je rezultat taj koji govori sve. A rezultat kaže da smo jesenski prvaci i dečki mogu biti s pravom ponosni. Zaslužili su to. I ja im ispred uprave čestitam na osvojenom jesenskom naslovu. Recept za uspjeh imamo, rezultat imamo, sada smo dobili i teret da to sve potvrdimo na proljeće i uđemo u željeni viši rang – istaknuo je predsjednik Zagorca Marko Sinković.

Zagorec je na zimski odmor otišao kao vodeći na ljestvici s 28 bodova, Mičetinac ima 26 bodova, na trećem je mjestu botinovečki Rudar s 23 boda, a četvrti je Jadran Galeb iz Koledinca s 19 bodova. Peto mjesto pripada Bušpanu iz Kozarevca koji ima 18 bodova.

ZAGOREC – MIČETINAC, Foto: Luka Krušec / LuMedia

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti