Subota, 18. svibnja 2024.

Stotine Koprivničanaca provjerilo svoje zdravlje u Belupovoj akciji

Akciju “Živimo za zdravlje” podržao je i sam predsjednik uprave Belupa Hrvoje Kolarić, a da atmosfera bude fantastična pobrinuo se sve popularniji bend Scifidelity Orchestra

- Oglas -

Belupovo tradicionalno, 13. po redu, mjerenje zdravlja pod nazivom “Živimo za zdravlje” na središnjem koprivničkom trgu ove subote privuklo je više stotina građana.

U šest mini liječničkih ordinacija mjerio se krvni i očni tlak, razina šećera i triglicerida u krvi, procjenjivao se rizik od osteoporoze i testiralo na hepatitis C.

U ljekarničkom savjetovalištu provjeravao se vršni protok zraka i opskrba tkiva kisikom. Posjetitelji su mogli iskoristiti i priliku za nutricionističko savjetovalište uz dodatnu dijagnostičku pretragu.

- Oglas -

Živimo za zdravlje

Uz mjerenje indeksa tjelesne mase (BMI) posjetitelji su mogli izmjeriti i dobiti detaljniju analizu sastava tijela i upute i savjetovanje o pravilnoj i zdravoj prehrani.

Rezultati su pokazali da su Podravci općenito dobrog zdravlja, a onima kojima nalazi nisu bili “bajni” na licu mjesta dobili su potrebnu stručnu pomoć i savjete.

Akciju “Živimo za zdravlje” podržao je i sam predsjednik uprave Belupa Hrvoje Kolarić, a da atmosfera bude fantastična pobrinuo se sve popularniji bend Scifidelity Orchestra.

Podravkini kulinarski promotori, pak, u Zdravljaku su pripremali zdrave obroke.

- Oglas -

Foto: Zvonimir Markač

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti