Četvrtak, 1. lipnja 2023.

Stotine Koprivničanaca provjerilo svoje zdravlje u Belupovoj akciji

Akciju “Živimo za zdravlje” podržao je i sam predsjednik uprave Belupa Hrvoje Kolarić, a da atmosfera bude fantastična pobrinuo se sve popularniji bend Scifidelity Orchestra

Belupovo tradicionalno, 13. po redu, mjerenje zdravlja pod nazivom “Živimo za zdravlje” na središnjem koprivničkom trgu ove subote privuklo je više stotina građana.

U šest mini liječničkih ordinacija mjerio se krvni i očni tlak, razina šećera i triglicerida u krvi, procjenjivao se rizik od osteoporoze i testiralo na hepatitis C.

U ljekarničkom savjetovalištu provjeravao se vršni protok zraka i opskrba tkiva kisikom. Posjetitelji su mogli iskoristiti i priliku za nutricionističko savjetovalište uz dodatnu dijagnostičku pretragu.

Živimo za zdravlje

Uz mjerenje indeksa tjelesne mase (BMI) posjetitelji su mogli izmjeriti i dobiti detaljniju analizu sastava tijela i upute i savjetovanje o pravilnoj i zdravoj prehrani.

Rezultati su pokazali da su Podravci općenito dobrog zdravlja, a onima kojima nalazi nisu bili “bajni” na licu mjesta dobili su potrebnu stručnu pomoć i savjete.

Akciju “Živimo za zdravlje” podržao je i sam predsjednik uprave Belupa Hrvoje Kolarić, a da atmosfera bude fantastična pobrinuo se sve popularniji bend Scifidelity Orchestra.

Podravkini kulinarski promotori, pak, u Zdravljaku su pripremali zdrave obroke.

Foto: Zvonimir Markač

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti