Četvrtak, 2. veljače 2023.

Fotografija Željka Cara osvojila drugo mjesto na fotografskom natječaju ‘Volim svoju Županiju’

Pred žirijem je bio zahtjevan posao, s gotovo 3000 prijavljenih fotografija. Svaka od fotografija otkriva ljepote županije koju predstavlja

Preporučujemo

Petu godinu Hrvatska zajednica županija organizira fotografski natječaj ‘Volim svoju županiju’.

Pred žirijem je bio zahtjevan posao, s gotovo 3000 prijavljenih fotografija. Svaka od fotografija otkriva ljepote županije koju predstavlja i podsjeća nas na skrivene dijelove Hrvatske.

Odlukom žirija, nagradu za najbolju fotografiju natječaja odnio je Ivan Kovačić, fotografijom ‘Čarolija u bijelom’ iz Zagrebačka županija, drugo mjesto s fotografijom ‘Proljeće’ pripalo je Željku Caru, jednom od najaktivnijih članova Foto-kino kluba Picok iz Đurđevca, a treće mjesto pripalo je Danijelu Hrominu, čija će fotografija ‘Puntamika…zajedno u zalazu’ predstavljati Zadarsku županiju.

Ove godine je natječaj krenuo 15. ožujka i trajao do 15. svibnja, a stručni su žiri činili predsjednica žirija i profesionalna fotografkinja Marija Milin te Morana Kiš (Međimurska županija), Kristijan Toplak (Virovitičko-podravska županija) i Nikša Miletić (Dubrovačko-neretvanska županija).

Ostale fotografije pogledajte ovdje.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti