Srijeda, 8. prosinca 2021.

Gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči potpisao ugovor o sufinanciranju besplatne školske prehrane za 290 učenika

Grad Đurđevac je u 5. mjesecu ove godine putem projekta Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva osigurao besplatnu prehranu za đurđevačke osnovnoškolce u vrijednosti od 291.482,63 kune

Preporučujemo

U dvorani Adriatic Hotela International u Zagrebu svečano je upriličena dodjela ugovora o sufinanciranju školske prehrane za djecu koja su u riziku od siromaštva. Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za osiguravanje besplatne prehrane za čak 290 osnovnoškolca gradonačelniku Grada Đurđevca, Hrvoju Jančiju uručio je ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović.

Grad Đurđevac je u 5. mjesecu ove godine putem projekta Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva osigurao besplatnu prehranu za đurđevačke osnovnoškolce u vrijednosti od 291.482,63 kune koje će Fond europske pomoći za najpotrebitije u potpunosti sufinancirati za školsku godinu 2021.-2022.

– Kao što znamo doručak je vrlo važan obrok za školsko dijete, omogućuje nesmetan rast i razvoj djetetova organizma te proizvodnju energije koja mu je potrebna za optimalno funkcioniranje i rad. Želimo da se što više djece hrani u školskoj kuhinji, a ovaj projekt je korak više da i onima najpotrebitijima osiguramo jedan obrok tijekom nastavnog dana – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Najnovije objave