Utorak, 6. prosinca 2022.

I shake i break: Dolcela HI protein shake spreman je za slatku pauzu u samo jednoj minuti

Za sve koji žele brz međuobrok, ukusnu pauzu na poslu ili predah od obaveza tu su novi Dolcela HI proteinski shakeovi

Preporučujemo

Može li jedan obrok biti idealan za sve one koji ne mogu bez slatkog a žele zdrav međuobrok, nešto što mogu konzumirati u bilo koje doba dana? Može – uz Dolcela HI proteinshakeove! Uz bogatstvo proteina sadrže samo prirodne šećere pa se u njima uživa bez grižnje savjesti.

Dolcela Hi protein shake je:

  • gotov u jednoj minuti
  • bogat WHEY proteinima (proteinima sirutke), jedno pakiranje sadrži 20 grama po obroku
  • odličnog okusa
  • bez dodanog šećera

Proteini, odnosno bjelančevine, važni su za rast, razvoj i održavanje dobrog zdravlja organizma. Oni su osnova su za gradnju mišića, kose i noktiju. Znate li da samo jednim Dolcela Hi protein shakeom osiguravate organizmu čak  40% preporučenog dnevnog unosa proteina?Duže vas i drže sitima što je idealno za sve one koji žele postići željenu formu, ali često padaju u zamku nezdravog grickanja između obroka.

Pripremite ih brzo, a uživajte dugo

Nagradite se za male dnevne pobjede uz jedinstveni Dolcela HI protein shake: na poslu ili na putovanju, u školi, pauzi na fakultetu ili za vrijeme treninga. Ovaj desertni napitak bogat proteinima spreman je za konzumaciju u 60 sekundi, dovoljno je pomiješati sadržaj vrećice s 200 ml omiljenog (biljnog) mlijeka ili vode i uživanje može početi.

Dolcela HI protein shake dolazi u 4 neodoljiva okusa: 

Desert može biti ukusan, zdrav i praktičan. Uživajte u ovim shakeovima samostalno ili ih ukomponirajte u brze i slatke obroke koje možete pojesti za doručak ili večeru. Podijelite ih s prijateljima, isprobajte sve okuse i odaberite omiljeni.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti