Utorak, 26. listopada 2021.

Koprivničko-križevačka policija u subotu zabilježila čak sedam prometnih nesreća

Četiri nesreće skrivile su vozačice, a u tri su krivci bili vozači, izvijestila je policija

Preporučujemo

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je kako se tijekom subote na području županije dogodilo čak sedam prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Oko 9.45 sati, 31-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Hyundai koprivničke registarske oznake u vinogradskom predjelu nedaleko Čepelovca. Tom prilikom uslijed nepropisnog mimoilaženja s osobnim automobilom Golf koprivničke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 76-godišnji vozač došlo je do kontakta dvaju vozila. Oboje vozača naplaćena je novčana kazna.

Oko 9.58 sati u Križevcima, u Ulici kralja Tomislava na parkiralištu 67-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Toyota križevačke registarske oznake te prilikom nepropisne vožnje unaprijed prednjim dijelom vozila je udarila u parkirani osobni automobil Renault križevačke registarske oznake. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Oko 10.40 sati u Velikom Ravenu 26-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Citroen križevačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešla na suprotnu stranu kolnika i sudarila se s osobnim automobilom BMW, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnji vozač. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Oko 10.50 sati u Koprivnici na Trgu dr. Tomislava Bardeka na parkiralištu 49-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Kia Shuma koprivničke registarske oznake. Prilikom parkiranja udarila je u parkirani osobni automobil Seat. Protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.

Oko 16.05 sati u Koprivnici u Ulici Braće Radića na parkiralištu 36-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford te prilikom nepropisne vožnje unazad te je stražnjom stranom vozila udario u metalni dio nadstrešnice. Vozaču je naplaćena novčana kazna.

Oko 16.30 sati u Đurđevcu u Ulici Đure Basaričeka na parkiralištu 28-godišnji vozač upravljao je automobilom te prilikom nepropisnog uključivanja u promet udario je u rubni kamen i parkirani osobni automobil Opel i napustio mjesto događaja. Vozač je naknadno pronađen i uhićen te se provodi kriminalističko istraživanje.

Oko 16.50 sat, u Koprivnici 57-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW Toureg koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Bjelovarskom cestom oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Mercedes koprivničke registarske oznake kojim se kroz raskrižje kretao 59-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Najnovije objave