Četvrtak, 18. travnja 2024.

Košarkašice Podravca iz Virja osvojile naslov prvakinja Prve lige

Kolo prije kraja prvenstva košarkašice trenera Damira Betlehema osigurale su naslov prvakinja Prve lige, skupina A, i nakon utakmice u Osijeku čekaju ih kvalifikacije za ulazak u Premijer ligu

- Oglas -

U derbi susretu Prve košarkaške lige za žene, skupina A, košarkašice Podravca iz Virja su pobijedile Falcons iz Zagreba sa 73:49 i potvrdile naslov prvakinja.

Košarkašice Podravca su dobro otvorile utakmicu, ali su Zagrepčanke dostigle prednost i na veliki odmor se otišlo s izjednačenim rezultatom. Činilo se da će do kraja utakmice biti neizvjesno, no predvođene Valentinom Hrženjak Virovke su u trećoj četvrtini potpuno nadigrale gošće iz Zagreba i otišle na nedostižnu prednost.

Kolo prije kraja prvenstva košarkašice trenera Damira Betlehema osigurale su naslov prvakinja Prve lige, skupina A, i nakon utakmice u Osijeku čekaju ih kvalifikacije za ulazak u Premijer ligu.

- Oglas -

Za Podravac su nastupile i postigle koševe Lana Popović 2, Valentina Hrženjak 16 (3×3), Ena Drmenčić 11 (2×3), Tena Popović, Ana Brezak 1, Iva Šoš 12, Ema Cik 17 (3×3), Simona Vincek 12 (2×3), Leonarda Hrženjak, Lana Krznarić i Marija Halusek.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti