Petak, 3. prosinca 2021.

Liga prvakinja: Podravka Vegeta bez izgleda u Francuskoj

Za razliku od prve tri utakmice u Ligi prvakinja u kojima su prva poluvremena bila dobra ili vrlo dobra, ovaj put Podravka je odigrala ispod te razine te je na kraju doživjela uvjerljiv poraz

Preporučujemo

Rukometašice Podravke Vegete upisale su večeras novi poraz u Ligi prvakinja. U utakmici 4. kola bolji od Koprivničanki bio je francuski Brest rezultatom 35:22.

Samo su početne minute bile dobre za hrvatske prvakinje u Francuskoj, no ubrzo je počelo odvajanje Bresta koji je u 11. minuti imao 6:2, a u 25. je bilo 16:8.

Za razliku od prve tri utakmice u Ligi prvakinja u kojima su prva poluvremena bila dobra ili vrlo dobra, ovaj put Podravka je odigrala ispod te razine.

U nastavku je Brest lakoćom odradio posao i stigao do uvjerljive pobjede. Podravka je ostala na dva boda iz ogleda s Budućnosti, a u sljedećem kolu će u Koprivnici sljedeće subote ugostiti danski Esbjerg.

BREST PODRAVKA VEGETA 35:22 (17:9)
BREST – Arena Brest. Gledatelja 3.000. Suci: Georgi Dojčinov i Julijan Goretsov (Bugarska).
BREST: Quiniou (1), Darleux (14), Toft (0+1); Mauny 5, Toublanc 5(3), Fauske 6, Kromoska 2, Kobylinska 4, Lassource 1, Lagattu 1, Niakate 2, Pop-Lazić, Foppa 7, Mey, Jarrige 2. TRENER: Pablo Morel.
PODRAVKA VEGETA: Tucaković (3), Dumanska (8+1); Turk 2, Kalaus 1, Karlovčan 1, Popović, Milosavljević 6(3), Mugoša 1, Franušić 1, Buljan, Šenvald, Ilina 2, Milić, Stelmah 4, Bazaliu 4(3). TRENER: Antonio Pranjić.

Najnovije objave