Četvrtak, 11. kolovoza 2022.

Održana još jedna akcija prikupljanja donacija za koprivničku Socijalnu samoposlugu

Među volonterima koji sudjeluju u prikupljanju donacija su umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner

Preporučujemo

U ponedjeljak je u organizaciji koprivničkog Crvenog križa u robnom centru KTC održana akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu.

Volonteri su kupcima dijelili letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimali donacije, a dobri ljudi donirali su 72 kilograma različitih prehrambenih namirnica.

“Zahvaljujući donacijama prikupljenima u KTC-u u idućim ćemo danima moći pripremiti pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama za naše sugrađane koji su u potrebi. Pozivamo sve koji su u mogućnosti da sudjeluju u budućim akcijama, a iduća je već ove subote, 16. srpnja, u shopping centru Supernova”, istaknuli su iz koprivničkog Crvenog križa.

Također, svoje donacije možete donijeti u koprivnički Crveni križ u Ulici braće Radić 7, a ako želite pomoći novčano, uplatite na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465.

Među volonterima koji prikupljaju donacija su umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner.

Podsjetimo, projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020.

Nositelj projekta je koprivničko društvo Crvenog križa, a partneri su Grad Koprivnica, udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

- Advertisement -

Najnovije objave