Subota, 8. svibnja 2021.

Pobjede Sokola i Mladosti Carevdar, prekid i neželjene scene u Bočkovcu

Na ljestvici sada Sokol ima 44 boda, a Mladost Carevdar 40

Preporučujemo

U nedjelju je odigrano 16. kolo u Trećoj ŽNL skupina Križevci.

Vodeći dvojac ponovno je bio uspješan. Sokol iz Sokolovca pogotkom s 11 metara Mijatovića u 43. minuti slavio je protiv Prigorja u Svetom Petru Orehovcu, dok je Mladost iz Carevdara sa 7:1 bila bolja od Mladosti u Velikom Ravenu. Karlo Kraljić zabio je za goste hatrick, jednom je promašio 11 metara, Petar Jakopović postigao je dva gola, a Emanuel Sakač i Lovro Samoščanec po jedan.

Na ljestvici sada Sokol ima 44 boda, a Mladost Carevdar 40.

Ratar je u Miholcu sa 7:0 bio bolji od Poleta iz Glogovnice, a u Bočkovcu je bio prekid kod 2:0 za Dragovoljac u prvom poluvremenu.

Koliko smo uspjeli doznati iz gostujućih redova, sudac Švagelj prekinuo je utakmicu zbog nedovoljnog broja igrača na terenu. Sve je krenulo oko 30. minute kada je isključen gostujući igrač Brlić. Prije prekida, a nakon crvenog kartona Radnički je ostao bez još četiri igrača zbog (navodnih) ozljeda. Dvije-tri minute Radnički je igrao sa šest igrača dok sudac nije to shvatio (mora ih biti sedam) i prekinuo susret. Gosti nisu htjeli potpisati zapisnik i najavljuju žalbu zbog, kako kažu, lošeg i tendencioznog suđenja Švagelja.

Miholec NK Ratar – NK Polet 7:0
Bočkovec NK Dragovoljac – NK Radnički -:-
Veliki Raven NK Mladost Veliki Raven – NK Mladost Carevdar 1:7
Sveti Petar Orehovec NK Prigorje – NK Sokol 0:1

Najnovije objave