Nedjelja, 1. listopada 2023.

Podravka odlučila nagraditi svoje radnike koji pojačano rade u ovim kriznim danima

Na ovaj način još jednom želimo zahvaliti našim zaposlenicima na predanom radu, pogotovo onima koji i u ovoj aktualnoj situaciji vezanoj uz koronavirus savjesno i angažirano pojačano odrađuju svoj posao i omogućuju da Podravkini proizvodi budu svima dostupni u trgovinama - istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Podravkine uprave.

- Advertisement -

Uprava Podravke donijela je odluku o isplati jednokratne nagrade u iznosu od 1000 kuna neto u znak zahvale svojim radnicima koji u ožujku pojačano rade, s obzirom na pojačane narudžbe vezane uz novonastalu situaciju s koronavirusom.

“Nesebičan svakodnevni angažman, posebno u ovo doba povećanog obujma poslova zbog potreba povećanja proizvodnje i daljnjeg plasmana Podravkinih proizvoda, uprava je odlučila nagraditi. Zaposlenicima u proizvodno logističkim cjelinama te službama podrške, nakon isplate plaće za ožujak, u travnju će biti isplaćeno tih dodatnih 1000 kuna neto”, istaknuli su iz koprivničke prehrambene kompanije.

Radnik u Podravkinoj proizvodnji

- Advertisement -

– Na ovaj način još jednom želimo zahvaliti našim zaposlenicima na predanom radu, pogotovo onima koji i u ovoj aktualnoj situaciji vezanoj uz koronavirus savjesno i angažirano pojačano odrađuju svoj posao i omogućuju da Podravkini proizvodi budu svima dostupni u trgovinama. Naši zaposlenici iz proizvodno-logističkih cjelina te onih službi koje su zajedno s navedenim cjelinama ovih dana organizirane za rad u tri, odnosno četiri smjene, upravo su ti koji su najzaslužniji da svakodnevni život ne stane u potpunosti stoga im na ovaj način dodatno želimo pokazati da cijenimo njihov trud i rad – naglasio je Marin Pucar, predsjednik Podravkine uprave.

Vrijedni zaposlenici u Podravkinoj proizvodnji

Podsjetimo, uprava Podravke već je nagrađivala zaposlenike iz spomenutih cjelina koji su u ljetnim mjesecima prijašnjih godina imali povećan radni učinak zbog zadovoljavanja pojačanih potreba tržišta u turističkoj sezoni.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti