Utorak, 30. svibnja 2023.

Raspucane rukometašice Podravke Vegete do vrha napunile mrežu Bjelovarčanki

Jedan dio rukometašica sada odlazi u reprezentaciju, a ostale će nastaviti s treninzima i pripremama za obaveze koje slijede po povratku iz reprezentacije

Rukometašice Podravke Vegete u 20. kolu Prve HRL na domaćem terenu protiv Bjelovara upisale su uvjerljivu pobjedu rezultatom 40:15 (18:6).

U redovima Podravke Vegete najviše pogodaka postigla je Šimara, ukupno osam, a po šest su dodale Turk i Stelmakh. Vratarke Tucaković i Bešen su imale svaka po osam obrana.

Jedan dio rukometašica sada odlazi u reprezentaciju, a ostale će nastaviti s treninzima i pripremama za obaveze koje slijede po povratku iz reprezentacije.

– Čestitam curama na pobjedi i nova dva boda. Od samog početka obrana je bila čvrsta, agresivna i pokretljiva, a to nam je donijelo puno pogodaka iz kontre i polukontre što je vidljivo i po visokom rezultatu. Slijedi nam reprezentativna stanka koju ćemo iskoristiti za nadogradnju nekih segmenata te za individualan rad – rekao je trener Podravke Vegete Antonio Pranjić.

Elena Popović kazala je da su im ovo bitna dva boda prije stanke za reprezentaciju.

– Mislim da smo igrale jako dobru obranu što pokazuje i broj dobivenih golova. U prvom smo poluvremenu dobile samo šest, a ukupno smo primile 15. Vratarke su odlično branile što nam je dalo vjetar u leđa i za brzu kontru te nam je omogućilo da sigurno idemo u napad i zabijemo dosta golova. Možemo biti zadovoljne kako smo ovo odigrale – rekla je Elena.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti