Ponedjeljak, 11. prosinca 2023.

Slaven Belupo presudio još jednom treneru Osijeka, na Opus Arenu dolazi Zoran Zekić

Zekić je sa Slavenom Belupom prošle sezone osvojio osmo mjesto i stigao do polufinala Kupa, a Koprivnicu je napustio po isteku ugovora i zbog sukoba s dijelom klupskim čelnika

- Advertisement -

Stjepan Tomas više nije trener Osijeka. Presudio mu je poraz od Slavena Belupa u Koprivnici, u kojem je njegova momčad opet bila jako slaba.

Tako je koprivnički prvoligaš drugi put ove godine ‘smijenio’ Osijekovog trenera. Na proljeće je nakon poraza u Koprivnici (2:1) morao otići Borimir Perković.

Tada je na klupi Farmaceuta bio Zoran Zekić, aktualni trener Partizanija iz Tirane. Međutim, čini se da se Zekić neće dulje vrijeme zadržati u Albaniji, jer ga hrvatski mediji navode kao budućeg trenera Osijeka.

- Advertisement -
Zoran Zekić
Zoran Zekić // Foto: Facebook FK Parzitani Albania

Zekić je sa Slavenom Belupom prošle sezone osvojio osmo mjesto i stigao do polufinala Kupa, a Koprivnicu je napustio po isteku ugovora i zbog sukoba s dijelom klupskih čelnika.

Potom je preuzeo albanskog prvaka, ali poziv iz rodnog grada se ne odbija. Zekić je već ranije bio na Osijekovoj klupi i to skoro tri godine, a najviše se pamti pobjeda nad slavnim PSV-om u Europskoj ligi.

Standings provided by Sofascore
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti