Ponedjeljak, 29. studenoga 2021.

STRAVA I UŽAS Noćas je jedna muška osoba zadavila svoje tri male dječice pa se pokušala ubiti

Monstrum je na kraju preživio i odvezen je u bolnicu, a tijela troje beživotne djece pronađena su u kući. Četverogodišnjak u spavaćoj sobi, a blizanci u dnevnom boravku

Preporučujemo

Troje djece, blizance dječaka i djevojčicu u dobi od sedam godina te sina u dobi od četiri godine ugušio je noćas vlastiti otac u potkrovnom penthouseu na zagrebačkim Mlinovima, a nakon toga je pucao u sebe, piše Jutarnji.

Monstrum je na kraju preživio i odvezen je u bolnicu, a tijela troje beživotne djece pronađena su u kući. Četverogodišnjak u spavaćoj sobi, a blizanci u dnevnom boravku. Očevid je trajao do jutra.

Jutarnji je neslužbeno doznao da su roditelji djece rastavljeni i djeca su najvjerojatnije vikend trebala provesti s ocem, koji ih je vlastitim rukama zadavio, a nakon tog užasnog djela pokušao se ubiti.

Nadalje saznaju da je dotični muškarac iskusni financijski konzultant koji je diplomirao na sveučilištu Donau-Universität Krems i ima titulu magistra poslovne administracije (MBA).  Radio je u nekim vodećim austrijskim leasing kućama, ali i na voditeljskim pozicijama u tvrtki Robert Bosch AG, Alcatel AG i drugima.

Da bi nešto strašno mogao napraviti najavio je u statusu na Facebooku objavljenom oko ponoći u kojem je napisao među ostalim “Zbogom svima…” te navodio kao motiv loše odnose svoje bivše supruge i njegove sadašnje partnerice. Naveo je kako se u posjednjih godinu i pol pokušavao vratiti na posao, spominjao “braću iz masonske lože” koji mu nisu htjeli pomoći, osim dvojice najboljih prijatelja i dvojice braće koji su mu kaže pomogli koliko su mogli. Otac djece je, inače, iz Beča i ima vlastitu konzultantsku tvrtku.

Izvor: Jutarnji.hr

 

 

 

Najnovije objave