Utorak, 27. rujna 2022.

Tomislav Srbljinović potpisao profesionalni ugovor sa Slavenom Belupom

Nakon dvije godine provedene u drugoligašima Hrvatskom dragovoljcu i Dubravi, ponovno se 'vratio u svoje jato'

Preporučujemo

Još je jedan igrač iz Škole nogometa Slavena Belupa potpisao profesionalni ugovor s koprivničkim klubom.

Tomislav Srbljinović, nakon dvije godine provedene u drugoligašima Hrvatskom dragovoljcu i Dubravi, ponovno se ‘vratio u svoje jato’.

Srčani veznjak rođen 27. prosinca 1999. u Križevcima bio je kapetan Slavenove juniorske momčadi, a od nove će sezone braniti boje seniora. Srbljinović je na raspolaganju treneru Deanu Klafuriću od samog starta priprema pa mu vremena za prilagodbu neće trebati.

– Ponovno sam tamo gdje želim biti. Jako sam sretan što sam se vratio tamo gdje sam napravio svoje prve ozbiljnije nogometne korake i sada imam čast biti dijelom prve momčadi. Hvala klubu na pruženoj prilici, a ja sada moram još više zapeti i opravdati povjerenje. Ovo je jedan veliki korak u mojoj karijeri i vjerujem da ćemo uz Božju pomoć i podršku naših navijača, za koje očekujem da će se moći vratiti na tribine, ostvarivati željene rezultate. Iza nas je nešto više od tri tjedna priprema. Radi se zaista naporno, ali tako i treba biti ako želimo biti pravi u prvenstvu. Atmosfera među igračima i stručnim stožerom je odlična i vjerujem da ćemo imati uspješnu sezonu – rekao je Srbljinović, koji je potpisao profesionalni ugovor do 15. lipnja 2023. godine.

- Advertisement -

Najnovije objave