Nedjelja, 10. prosinca 2023.

U Križu će se obilježiti Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Velečasni Božo Pinjuh u Župnoj crkvi Uzvišenja Svetog Križa u Križu 18. studenoga u 17.30 sati služit će Svetu misu i kratko klanjanje te moliti za sve branitelje u znak sjećanja na žrtvu Vukovara

- Advertisement -

Općina Križ u suradnji s Dječjim vrtićem Križić-Kružić Osnovnom školom Milke Trnine Križ i Udrugom branitelja Općine Križ, u petak 17. studenoga s početkom u 10 sati obilježit će Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje i to posjetom Spomen sobi poginulih branitelja Domovinskog rata u Galeriji Križ te paljenjem lampiona u centru Križa.

Već tradicionalno, velečasni Božo Pinjuh u Župnoj crkvi Uzvišenja Svetog Križa u Križu 18. studenoga u 17.30 sati služit će Svetu misu i kratko klanjanje te moliti za sve branitelje u znak sjećanja na žrtvu Vukovara.

Zvona Župne crkve u 18 sati i 11 minuta, zajedno sa svim crkvenim zvonima u Hrvatskoj zvonit će za Vukovar u sklopu hvale vrijedne akcije „ZVON za Vukovar“.

- Advertisement -

”Pozivamo sve da se dostojanstveno, iz svojih domova, 18. studenoga prisjete žrtve Grada heroja te zapale lampion i pridruži nam se u sjećanju na hrvatski ponos, Grad Vukovar”, poručuju iz Općine Križ.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti