Nedjelja, 25. rujna 2022.

Udruga osoba s invaliditetom Bolje sutra grada Koprivnice slavi svoj 18. rođendan

Pokazali smo da možemo, znamo i želimo, a sada gradimo veliku i lijepu priču deinstitucionalizacije i stvaranja društvenog poduzeća, istaknuli su iz udruge Bolje sutra

Preporučujemo

Udruga osoba s invaliditetom Bolje sutra grada Koprivnice slavi svoju punoljetnost. Upravo danas, 2. svibnja, dan je kada je prije 18 godina nastala ova udruga s ciljem da ovaj svijet i svoj grad učini boljim mjestom za osobe s invaliditetom.

“Počeli smo skromno, borili smo se za boljitak zajednice, trudili smo se pokazati našim članovima i suradnicima da mislimo ozbiljno i da želimo i možemo više. Cijelu punoljetnost kasnije cilj nam je isti, putevi do ostvarenja ciljeva su postali veći, moćniji, drugačiji. Pokazali smo da možemo, znamo i želimo, a sada gradimo veliku i lijepu priču deinstitucionalizacije i stvaranja društvenog poduzeća”, istaknuli su iz udruge Bolje sutra i naglasili:

“Hvala svima članovima, svim volonterima, zaposlenicima, suradnicima i mnogim drugima koji su svojim zalaganjem, radom, razmišljanjem, veseljem, dobrotom, ustrajnošću i hrabrošću doprinijeli da udruga postane ovako krasna zajednica”.

- Advertisement -

Najnovije objave