Petak, 12. srpnja 2024.

Uspješno provedena akcija prikupljanja donacija za koprivničku Socijalnu samoposlugu

U prikupljanju donacija sudjeluju volonteri uključeni u program Podravski humanitarci koji je usmjeren na osobe životne dobi

- Oglas -

Koprivničko društvo Crvenog križa u subotu je u shopping centru Supernova uspješno provelo akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu.

Naime, građani su donirali 302 različita prehrambena proizvoda ukupne težine 245 kilograma te 81 higijenski proizvod.

“Hvala svima koji su pomogli. Prikupljene proizvode smo razvrstali, popisali te ćemo, kao i inače, pripremiti pakete s osnovnim prehrambenim i higijenskim proizvodima. Te ćemo humanitarne pakete podijeliti sugrađanima slabijeg materijalnog stanja na području djelovanja koprivničkog društva Crvenog križa (Koprivnica i 11 okolnih općina)”, poručili su iz Crvenog križa Koprivnica.

- Oglas -
Prikupljanje donacija za koprivničku Socijalnu samoposlugu
Prikupljanje donacija za koprivničku Socijalnu samoposlugu // Izvor fotografije: Supernova Koprivnica

“Ako niste stigli ostaviti neki prehrambeni ili higijenski proizvod u kolicima naših volonterki, a željeli bi pomoći, donacije možete donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica (Herešinska ulica 33) radnim danom od 7 do 15 sati, a ako želite pomoći novčano, uplatite na žiro račun IBAN HR9223860021100510465. Naravno, pomoći možete i volontirajući, javite nam se”, istaknuli su iz koprivničkog Crvenog križa.

Podsjetimo, u prikupljanju donacija sudjeluju volonteri uključeni u program Podravski humanitarci koji je usmjeren na osobe životne dobi.

Program financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti