Srijeda, 24. srpnja 2024.

Uz pomoć građana velikog srca osiguran Ivanin odlazak na daljnje liječenje

Za potrebe Ivaninog liječenja, putem PULS-a prikupljeno je 75.500 kuna, a novac je sredinom siječnja s računa udruge Puls prebačen Ivani

- Oglas -

Krajem prošle godine udruga volontera Podravke – Puls pokrenula je inicijativu Potaknimo jedni druge i pomozimo Ivani kako bi prikupili dovoljno sredstava za odlazak kolegice Ivane na liječenje u Njemačku.

Podsjetimo, Ivana boluje od rijetkog slučaja karcinoma u području žučovoda. Mogućnosti za liječenje u Hrvatskoj više nema, no pronašla je novu nadu u njemačkoj klinici Praxisgemeinschaft fur Zelltherapie gdje prima imunoterapiju s dendritičkim stanicama. U prvoj fazi liječenja Ivana treba proći 4 ciklusa terapije od kojih svaki ciklus košta 5.155,66 eura. Nakon toga slijedi analiza zdravstvenog stanja i kreira se daljnji plan. Za prva dva ciklusa Ivana je imala vlastita financijska sredstva, no za preostala dva trebala je pomoć svih nas.

– Za potrebe Ivaninog liječenja, putem PULS-a prikupljeno je 75.500 kuna, a novac je sredinom siječnja s računa udruge Puls prebačen Ivani. Uz Podravkaše, u ovu akciju su se uključili i mnogobrojni građani, ali i različite udruge i druge pravne osobe koji su donacije uplatili direktno na Ivanin žiro račun. Svi zajedno osigurali smo dovoljno financijskih sredstava za prvu fazu liječenja, ali i za početak druge faze – istaknuli su iz udruge volontera Podravke – PULS.

- Oglas -

Ovim putem udruga Puls zahvaljuje svima koji su ove blagdane uljepšali Ivani i koja je zahvaljujući svima željnima pomoći, u novu 2021. ušla sretnija i puna nade.

Ivana se javila se po povratku iz Njemačke s netom završene imunoterapije.

– Puno hvala svima koji su pokazali veliko srce i donirali mi i najmanji dar za liječenje te mi tako omogućili da nastavim s terapijom i liječenjem. Vaša pomoć, podrška i razumijevanje od iznimne su mi važnosti. Za sada je sakupljeno dovoljno novaca, ali još uvijek je neizvjestan moj tijek liječenja i koliko će zapravo biti potrebno terapija u Njemačkoj. Doktor vidi pomak i nada se najboljem kao i ja te predlaže daljnji nastavak terapija. Moja jedina želja je da ozdravim i nastavim normalno sa životom i dat ću sve od sebe da se to ostvari i da ne iznevjerim Vaše povjerenje koje ste mi dali tijekom donacije za moje liječenje. Nastavit ću se hrabro s velikom pozitivom i vjerom boriti s bolešću kao i do sada – istaknula je Ivana.

Svi koji i dalje žele pomoći Ivani, mogu to učiniti uplatom donacije na njen žiro račun: Ivana Ivančan, Molve, IBAN HR2823400093103605517, s naznakom Donacija za zdravstvene potrebe. BIC (SWIFT) za uplate iz inozemstva je PBZGHR2X.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti