Utorak, 9. kolovoza 2022.

Vatrogasci DVD-a Razljev uspješni na međunarodnom natjecanju u Sloveniji

Zahvalili su navijačima na podršci, kao i na fenomenalnom dočeku priređenom u centru Križa

Preporučujemo

Križ je dočekao članove ekipe DVD-a Razljev koji je u Celju ostvario najbolji rezultat ikad na nivou Republike Hrvatske u natjecanju ovog tipa.

Čak šest ekipa dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Zagrebačke županije sudjelovalo je na XVII. Međunarodnom vatrogasnom natjecanju i XXIII. Međunarodnom susretu vatrogasne mladeži, poznatije kao Vatrogasna olimpijada, koja se od 17. do 24. srpnja održavala u slovenskom Celju.

Vatrogasno natjecanje
Vatrogasno natjecanje u Celju // Foto: Facebook DVD Razljev

Prvo mjesto i olimpijsko zlato osvojila je velikogorička ženska ekipa DVD-a Ribnica u „A“ kategoriji, dok je DVD Razljev zauzeo peto, DVD Deanovec sedmo, a DVD Andrilovec 42. mjesto u muškoj „A“ kategoriji.

U kategoriji mladeži (mješovita ekipa) 7. mjesto zauzeo je DVD Ribnica, dok je 9. mjesto u ženskoj konkurenciji mladeži zauzeo DVD Ostrna.

”Ostvaren je povijesni uspjeh u M/A kategoriji osvajanjem petog mjesta, čime smo popravili najbolji plasman hrvatske reprezentacije za jedno mjesto. Takvo nešto bi zasigurno potpisali u petak ujutro prije nastupa, međutim dva tjedna prije polaska ambicije su bile podosta veće. Jednostavno kada imamo situaciju gdje je jedna trećina ekipa ozbiljno ozlijeđena, treba biti realan i proglasiti cijelo natjecanje jako uspješnim”, istaknuli su pripadnici DVD-a Razljev.

DVD Razljev
Foto: DVD Razljev

Zahvalili su navijačima na podršci, kao i na fenomenalnom dočeku priređenom u centru Križa.

”Hvala našim sponzorima: Mato EL-D, Mimaris, Wiener osiguranje, AMC-Marinac, Elkoop, Ivamont i svim ljudima dobre volje koji su na bilo koji način pomogli radu ekipe u prethodnom pripremnom ciklusu. Hvala Zagrebačkoj županiji, Vatrogasnoj zajednici Zagrebačke županije, Vatrogasnoj zajednici Općine Križ, kao i Marku Magdiću, načelniku Općine Križ na ogromnoj podršci, koja nikada do sada nije izostala. Hvala JVP-u Ivanić Grad, a posebno zapovjedniku gospodinu Dariu Kezeriću na pomoći prilikom postavljanja i opremanja staze za štafetnu utrku u Ivaniću. Hvala gospodinu Marjaniću na pomoći oko nabave opreme za trening”, poručuju vagtrogasci iz Razljeva.

- Advertisement -

Najnovije objave