Srijeda, 22. ožujka 2023.

Vraćanjem ključeva grada završili još jedni Podravski motivi

Posjetitelji su za vrijeme Podravskih motiva mogli uživati u nastupima kulturnih društva, izložbama slikara i kipara, izložbama kolača...

Preporučujemo

Vraćanjem ključa zamjenici gradonačelnika Meliti Samoborec od strane predstavnika podravskih slikara i kipara Zlatka Kolareka, završili su 26. Podravski motivi.

“Sve što je lijepo kratko traje pa tako i naši 26. Podravski motivi. Motivi su ove godine zaista bili po mnogo čemu drugačiji od dosadašnjih. Počevši od epidemiološke situacije vezane uz epidemiju Covid-19 do novog datuma njihovog održavanja. Donijeli su obilje jesenskih plodova, naivnih slikara, kipara, raznih udruga, kulturnih društava i obrtnika. Zaista smo uživali u dva prekrasna jesenska dana i nadam se da ćemo se ponovno vidjeti iduće godine u ovom terminu”, rekla je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec, posebno se zahvalivši Turističkoj zajednici grada Koprivnice na odlično organiziranoj manifestaciji.

Posjetitelji su za vrijeme trajanja Podravskih motiva mogli uživati u brojnim nastupima kulturnih društva, izložbama naivnih slikara i kipara, izložbama kolača mnogobrojnih udruga žena, velikom broju malih obrtnika koji su predstavili svoje unikatne proizvode, domaćoj ugostiteljskoj ponudi, zabavnim sadržajima za djecu te večernjim koncertima.

Foto: Grad Koprivnica

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti