Utorak, 4. listopada 2022.

Zbog koronavirusa cijela seniorska momčad Tehničara iz Cvetkovca završila u (samo)izolaciji

Cijela seniorska momčad i stručni stožer nalazi se u desetodnevnoj (samo)izolaciji jer su koronavirusom zaražena tri njihova člana

Preporučujemo

Epidemija izazvana koronavirusom zaobišla nije ni redove hrvatskog nogometnog trećeligaša Tehničara iz Cvetkovca.

Cijela seniorska momčad i stručni stožer nalazi se u desetodnevnoj (samo)izolaciji jer su koronavirusom zaražena tri njihova člana. Imaju jako blage ili nemaju simptome.

Zbog novonastalnih okolnosti odgađa se utakmica 11. kola Treće HNL Sjever između Tehničara i varaždinskog Varteksa koja se ove subote trebala igrati u Cvetkovcu. Zanimljivo je da je momčad Varteksa upravo izašla iz samoizolacije, nitko od seniora nije razvio nikakve simptome i svi igrači jedva su čekali ponovno zaigrati na travnjacima Treće HNL Sjever. Sada će se morati još malo strpjeti.

Ako sve bude u redu, Tehničar bi se na teren trebao vratiti 7. studenog kada po rasporedu u 12. kolu trećeligaškog prvenstva na cvetkovečki Stari breg dolazi đurđevački Graničar.

Inače, s današnjim danom (28. listopada) na području Koprivničko-križevačke županije trenutačno je aktivno 193 slučaja zaraze koronavirusom, 20 osoba je oporavljeno, a na bolničkom liječenju su ukupno 23 osobe. Od početka pojave koronavirusa na području županije zabilježeno je ukupno 544 slučajeva zaraze koronavirusom.

- Advertisement -

Najnovije objave