Srijeda, 31. svibnja 2023.

Zekić uoči Pule: ‘Siguran sam da se i moji igrači na najbolji mogući način žele oprostiti od sezone’

'Siguran sam da se i moji igrači na najbolji mogući način žele oprostiti od sezone, kao i oni koji odlaze iz kluba. I meni je to bitna utakmica, posljednja na klupi, i nije mi nevažno kako će završiti', zaključio je Zekić

Slaven Belupo će u subotu od 16.30 gostovati u Puli kod Istre 1961 u sklopu 36. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige.

Bit će to posljednja utakmica ove sezone za Farmaceute, a najavio ju je trener Zoran Zekić koji na kraju sezone napušta Koprivnicu.

– Raspoloženje je dobro, s obzirom na sve, odradili smo dobar tjedan. Mislim da će igrači biti fokusirani, bez obzira na to što je riječ o posljednjoj utakmici sezone, da će biti profesionalni i na dobroj razini. Dok igraš nogomet, trebaš uživati u tome! Kakvo gorivo… To ili voliš ili ne voliš, a sve drugo je za mene iščašeno razmišljanje. Naravno, nismo svi iste glave, ali to je jedini put… Imat ćemo ovaj put na klupi i dosta juniora, vjerojatno će neki od njih dobiti i priliku na Drosini – rekao je Zekić za klupsku stranicu.

– Svaka utakmica je jako bitna. Moramo biti disciplinirani, nadam se i puno opasniji, i spremni da se to ne pretvori u nešto u što se ne bi smjelo pretvoriti, a što se ponekad momčadima zna dogoditi. Siguran sam da se i moji igrači na najbolji mogući način žele oprostiti od sezone, kao i oni koji odlaze iz kluba. I meni je to bitna utakmica, posljednja na klupi, i nije mi nevažno kako će završiti – zaključio je Zekić.

PAROVI 36. KOLA: Varaždin – Lokomotiva (petak, 18.00), Istra 1961 – Slaven Belupo (subota, 16.30), Osijek – Rijeka (subota, 19.00), Hajduk – Šibenik (nedjelja, 17.00), Dinamo – Gorica (nedjelja, 19.15).

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti