Nedjelja, 4. prosinca 2022.

Zaposlenica MUP-a u džep pospremila 130.000 kuna pa lagala da je napadnuta medicinskom iglom i da joj je taj novac ukraden

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, policajci su kaznenu prijavu podnijeli Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu

Preporučujemo

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakinjom zbog lažnog prijavljivanja kaznenog djela i pronevjere na štetu Ministarstva unutarnjih poslova Policijske uprave zagrebačke.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je kao namještenica u odjelu pisarnice početkom veljače lažno prijavila da je nepoznati muškarac uporabom medicinske igle nad njom na radnom mjestu u Policijskoj upravi zagrebačkoj počinio razbojništvo i ukrao novac, iako je znala da sve to nije istina.

Naime, kriminalističkim je istraživanjem utvrđeno da je 48-godišnjakinja od srpnja 2021. do siječnja ove godine u nekoliko navrata protupravno prisvojila 130.000 kuna, a koji novac joj je bio povjeren u radu.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, policajci su kaznenu prijavu podnijeli Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti