Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Zbog incidenta u kafiću prijavu zaradio i varaždinski župan

Podsjetimo, župan je u incidentu ozlijeđen te mu je pružena i medicinska skrb u Općoj bolnici Varaždin. Dobio je čašom u glavu. On se tereti zbog vrijeđana policajaca

Preporučujemo

Policija je javnost više izvijestila o subotnjem incidentu u varaždinskom kafiću Strauss u kojem je ozlijeđen varaždinski župan Anđelko Stričak (49).

Kako su izvijestili iz Varaždinske županije, župan je u incidentu ozlijeđen te mu je pružena i medicinska skrb u Općoj bolnici Varaždin. Dobio je čašom u glavu.

Tri dana nakon incidenta policija je izvijestila da je do narušavanja javnog reda i mira došlo u subotu u 3.20 sati na terasi ugostiteljskog objekta, a narušavala su ga dvojica muškaraca, i to 24-godišnjak i 49-godišnjak.

Policija je potvrdila da je 24-godišnjak počinio prekršaj narušavanja javnog reda i mira (članak 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira), dok je 49-godišnjak počinio prekršaj omalovažavanja ili vrijeđanja državnih organa, odnosno službenih osoba prilikom vršenja službe (članak 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira).

“Također je utvrđeno da su od strane odgovorne osobe u ugostiteljskom objektu prekršene odredbe iz Odluke o obavljanju ugostiteljske djelatnosti na području Grada Varaždina te će se o istom podnijeti obavijest Turističkoj inspekciji”, dodatno su izvijestili iz policije, piše Varaždinski.hr.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti